3 anledningar att bo nära naturen

Drömmer du om att bo nära naturen och få mer lugn och ro i livet? Det är många som skulle vilja bo på landet, men som tror att det måste vara svårt på ett eller annat sätt. Här kommer tre anledningar till att bo på landet nära naturen.

1# Mycket billigt boende

Vill du jobba mindre? Då kan ett hus på landet vara det bästa. Ofta är de billiga i inköp och då det finns mycket plats, kan du använda gården för extrainkomster. Man brukar säga att husköp är den bästa ekonomiska investeringen som en vanlig Svensson gör. Ett hus på landet som du vill bo i för många år framöver, är inte bara en bra framtida investering, utan du kan också hyra ut en stuga på tomten, erbjuda husbilsparkering i ladugården och ha hemmakontor. För att göra ditt boende så billigt som möjligt bör du satsa på bra och billig el från Tibber som erbjuder lösningar för smarta hem, där du har total kontroll över din elförbrukning via mobilen.

2# Mindre stress i livet

Att bo på landet är rofyllt. Du kan göra din kopp kaffe, sätta dig på altanen i morgonrocken och bara njuta – ingen ser dig, förutom några ekorrar och fåglarna i trädet. Det är skönt att påta på i trädgården, kunna odla jordgubbar och potatis, om du vill. Du kan gå ut i naturen och bara promenera eller ta en skön båttur. Du har vacker natur vare sig du bor i Kinnekulle eller Lappland.

3# Du har mycket plats

Bland det absolut härligaste med att bo på landet är att det finns mycket plats – du kan ha hästar, bilar, friggebodar till vännerna och både båt och kanot. Du har mycket utrymme att leva på.